Lizet en Natascha

Lizet

Hoi, ik ben Lizet en kom uit Rotterdam. Samen met mijn dochter Natascha vrijwillig ik bij Stichting Wetland Cats. Ongeveer een vier maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Wetland Cats. Toen ik deze plek zag, wist ik gelijk dat ik hier wilde helpen. Ik ben graag in de buitenlucht bezig en ben een enorme kattenvriend. Het is super mooi om te zien dat alles hier om de katten draait. Mijn adoptiekatje is Rosa!

Natascha

Hallo, mijn naam is Natascha en sinds 4 maanden ben ik samen met mijn moeder Lizet vrijwilliger bij Stichting Wetland Cats. Naast het vrijwilligen bij Wetland Cats volg ik een opleiding via de douane. Het vrijwilligen op deze mooie plek is dus de ideale plek om mijn hoofd leeg te maken. Tijdens het onderhouden van het verblijf van de katten ben je omringt door heel veel katten. Die heel veel liefde geven. Het is heerlijk werk om te doen en ik vind het fijn dat ik voor deze diertjes wat terug kan doen. Voor mij als kattenmens is deze mooie plek in één woord: genieten!
Mijn adoptiekatje is Swiebertje

Christine Schafer

Uit Moordrecht

Piety Verweij

Hallo,

Ik ben Piety, 64 jaar en ik woon samen met mijn twee katten in Moordrecht. Sinds dit jaar ben ik met pensioen en ik wilde graag iets zinvols doen. Vorig jaar ben ik wezen kijken op een open dag bij Wetland Cats en ik was meteen verkocht. Na een gesprek met Anja kon ik beginnen en sinds een paar maanden ben ik hier vrijwilligster. Ik geniet enorm hier en ik hoop dat ik nog lange tijd de katten kan verzorgen.

Peter en Monica

Wij zijn Peter en Monica en al heel lang gek op elkaar en op katten. Het liefst katten waar wat mee aan de hand is. En als ze dan ook nog langharig zijn, maak je ons helemaal gelukkig. We kunnen ons dan ook heerlijk uitleven bij de Wetland Cats. We proberen wekelijks een aantal katten te kammen en te knippen. De langharigen om klitvrij te worden en te blijven, de kortharigen om hun losse haren kwijt te raken en klitten te voorkomen. Er lopen namelijk best wel wat katten die zich niet helemaal meer kunnen of willen verzorgen en hoe rustgevend is het om lekker een kat te borstelen in de vrije natuur.
Inmiddels hebben we een vaste klantenkring (o.a. Dewi, To hot to handle, Tango Foxtrot, Jara, Duvel) en verdringen ook andere katten zich voor een lekkere kambeurt. Dat we daar zo nu en dan zelf gehavend uitkomen, mag de pret niet drukken.