Tessa de Koningh


Tessa de Koningh

Ik ben Tessa, 35 jaar, ik kom uit Gouda en ben moeder van een gezellige puber zoon. Via een kennis kwam ik bij Wetland Cats terecht en ik voelde meteen dat dit een plek is waar ik iets van betekenis wilde doen. Het werk bestaat vooral uit schoonmaken en opruimen, maar je krijgt er zo veel voor terug van de katten! Als ik op het terrein rond loop word ik vanzelf vrolijk en rustig, overal katten die lekker hun gang gaan. Sommigen willen op schoot of lekker kroelen. Ik geniet enorm van dit vrijwilligers werk en zou het niet meer willen missen!

Lizet en Natascha

Lizet

Hoi, ik ben Lizet en kom uit Rotterdam. Samen met mijn dochter Natascha vrijwillig ik bij Stichting Wetland Cats. Ongeveer een vier maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Wetland Cats. Toen ik deze plek zag, wist ik gelijk dat ik hier wilde helpen. Ik ben graag in de buitenlucht bezig en ben een enorme kattenvriend. Het is super mooi om te zien dat alles hier om de katten draait. Mijn adoptiekatje is Rosa!

Natascha

Hallo, mijn naam is Natascha en sinds 4 maanden ben ik samen met mijn moeder Lizet vrijwilliger bij Stichting Wetland Cats. Naast het vrijwilligen bij Wetland Cats volg ik een opleiding via de douane. Het vrijwilligen op deze mooie plek is dus de ideale plek om mijn hoofd leeg te maken. Tijdens het onderhouden van het verblijf van de katten ben je omringt door heel veel katten. Die heel veel liefde geven. Het is heerlijk werk om te doen en ik vind het fijn dat ik voor deze diertjes wat terug kan doen. Voor mij als kattenmens is deze mooie plek in één woord: genieten!
Mijn adoptiekatje is Swiebertje

Thea de Jong

.

Christine Schafer

Uit Moordrecht

Piety Verweij

Hallo,

Ik ben Piety, 64 jaar en ik woon samen met mijn twee katten in Moordrecht. Sinds dit jaar ben ik met pensioen en ik wilde graag iets zinvols doen. Vorig jaar ben ik wezen kijken op een open dag bij Wetland Cats en ik was meteen verkocht. Na een gesprek met Anja kon ik beginnen en sinds een paar maanden ben ik hier vrijwilligster. Ik geniet enorm hier en ik hoop dat ik nog lange tijd de katten kan verzorgen.

Corrie Nieuwland

Mijn naam is Corrie en ik woon samen met mijn kattendame Josefien van 16 jaar in Zwammerdam.
Vorig jaar zomer was ik voor het eerst bij een open dag van Stichting Wetland Cats, eigenlijk een soort van toeval dat ik er was. Ik vond het er geweldig, zoveel katten en zoveel ruimte. Toen ik er nog een keertje was om wat af te halen raakte ik met Anja en Natascha in gesprek en op mijn simpele vraag of ze nog vrijwilligers konden gebruiken werd met enthousiasme maar ook volmondig, Ja! geroepen.
Daardoor ben ik in oktober 2017 als vrijwilliger bij Wetland Cats aan de slag gegaan. Ik vind het heerlijk werk, in weer en wind, kou en warmte maar als echt kattenmens vind ik het geweldig om er te mogen zijn en iets te kunnen betekenen voor deze katten die het zeker allemaal verdienen om vertroeteld en goed verzorgd te worden.
De grote rode kater die ik vastheb is Fred, een geweldige eigenheimer, een prachtige vent!